Személyes coaching
magánszemélyeknek

Amit problémának és megoldásnak tartasz… rajtad áll…
Látni, ahogy ezt teszed… lehetőség...
Hogy több út közül választhass…

Előfordulhat, hogy folyton hasonló kérdéseket teszünk fel és ezekre hasonló válaszokat is adunk újra és újra. Megeshet, hogy próbálkozunk, mégis egy helyben járunk. Ilyenkor nem látunk rá saját világunk egyes részeire, mondhatni nem vesszük észre a fától az erdőt és ilyenkor természetesen azt sem vesszük egykönnyen észre, hogy ezt tesszük.

Bármivel legyen is dolgod, ha nem oda jutsz, ahová szeretnél, akkor érdemes megkeresni a módját, hogy csinálj valami mást is, mint eddig…
Az első lépés ennek felismerése és segítséget kérni valakitől, aki nem része a világodnak és aki pont ezáltal tud segíteni olyat is meglátni, ami eddig észrevétlen maradt és ezáltal korlátozta a lehetőségeket a továbblépés irányának megtalálásában.

A coaching segít tágabb perspektívából magunkra nézni, új szempontokat találva utat keresni, a körbenforgásokból kilépni és elindulni.

Mindannyian mesterek vagyunk saját világunkban, ahol nálunk jobban senki sem igazodik el, mert ismerős minden sarok, ahol tudjuk hogy mi, miért van.

Ha eltévedünk, előbb vagy utóbb megtaláljuk az utat, ami tovább vezet.
Néha megakadunk és mókuskerékben futva gondoljuk, érezzük, tesszük - ugyanazt pepitában. Pörgünk, mégis egy helyben maradunk. Minél tovább tartózkodunk az ismétlések erdejében, annál nehezebb lehet a továbblépés módját meglátni. Egyrészt mert idővel hozzászokunk, így ismerőssé és világunk részévé válik ez a bolyongás. Másrészt mert ebből a a megszokott félhomályból egyre félelmetesebbnek érződhet kilépni a fényre, így a félelem egyben beszűkítheti mozgásterünk érzékelését is.

A coaching segíthet meglátni utakat, hogy közülük választani és rajtuk járni lehessen. Ahogy eddig, a nehezebb időszakból továbblépve ezután is menni fog! Egyre jobban, egyre ügyesebben, egyre szabadabban tovább alakítva kedvünk szerint a világunkat.